omaTOAS

omaTOAS on TOASin asukkaiden oma sivusto, josta löytyy vuokrasopimus, vuokranmaksutiedot, kiinteistön tietoja ja linkit sähköisiin palveluihimme.

Palveluun rekisteröityminen ja sinne kirjautuminen tapahtuu osoitteessa https://omatoas.toas.fi. Ohjeet rekisteröitymiseen löydät tästä.

Jos haluat seurata tai päivittää asuntohakemustasi ja sinulla ei ole TOASilla voimassa olevaa vuokrasopimusta, kirjaudu hakemuksen seurantaan sähköisen asioinnin kautta!

Päästäksesi palveluun sinulla tulee olla voimassa oleva vuokrasopimus TOASin kanssa. Rekisteröityminen käyttäjäksi tapahtuu TUPAS-tunnistautumisen avulla (verkkopankkitunnuksilla), jonka jälkeen luot itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan. Käyttäjätunnuksen täytyy olla voimassa oleva sähköpostiosoitteesi, sillä rekisteröitymisen vahvistusviesti lähetetään ko. osoitteeseen. Vahvistusviestissä on linkki, jota tulee seurata, jotta rekisteröityminen on suoritettu loppuun. Mikäli et saa vahvistusviestiä, ole yhteydessä TOASiin (omatoas@toas.fi). HUOM! Tarkista myös roskapostikansio!

Rekisteröitymisen jälkeen pääset käyttämään palvelua käyttäjätunnustasi ja salasanaasi käyttäen. Kun olet kirjautunut palveluun, tarkista ja päivitä yhteystietosi. Mikäli unohdat salasanasi, voit tilata kirjautumissivulta uuden. Mikäli unohdat käyttäjätunnuksesi, sinun tulee rekisteröityä uudelleen TUPAS-tunnistautumisella ja luoda kokonaan uusi käyttäjätunnus ja salasana.

Mikäli olet väliaikainen asukas tai asunnossa alivuokralaisena, ota yhteyttä TOASiin saadaksesi tunnukset TOASbooking-palveluun.

TOASbooking

Varauksia pesuloihin ja saunoihin voit tehdä TOASbooking-järjestelmän kautta, joka löytyy omaTOASin omatPALVELUT-osiosta. TOASbookingissa näkyy kohteessa kulloinkin voimassa olevat pesulavuorot ja asukastoimikunnan päättämät saunavuorot. Mikäli kohteessa ei ole aktiivista asukastoimikuntaa, on TOASbookingiin määritelty nk. perusvuoro: yhden varauksen kesto on 30 min ja yksi varattava vuoro per viikko per asukas. Tätä perusvuoroa on mahdollista muuttaa asukkaiden toiveesta, vaikka kohteessa ei olisikaan toimivaa asukastoimikuntaa.

Kaikki kysymykset omaTOASiin tai TOASbookingiin liittyen voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen omatoas@toas.fi.