Sähköinen asiointi

Sähköinen asuntohakemus on nopein tapa jättää hakemus TOASille. Pelkkä hakemuksen jättäminen ei vaadi tunnistautumista tai tunnusten luontia. Uuden hakemuksen voi jättää vain sellaisiin asuntoihin, joita hakemassasi kohteessa on. Et voi siis esimerkiksi hakea yksiötä talosta, jossa on tarjolla vain solu- ja perheasuntoja. Kohteiden tiedot ja asuntotyypit löydät nettisivultamme Asunnot-välilehden alta. Muista tehdä yksi hakemus kerrallaan loppuun asti ennen kuin aloitat toisen hakemuksen täyttämistä. Voit jättää halutessasi yhden hakemuksen per asuntotyyppi (yksiö, perheasunto, soluasunto) sekä yhden kimppahakemuksen kaverisi kanssa. Kesäasuntoa voivat hakea opiskelijat, jotka ovat tulossa Tampereelle työharjoitteluun, kesätöihin tai esimerkiksi valmennuskurssille.

TOAS ei lisää tai poista hakemuksesi kohteita, vaan hakemuksen seuraaminen, uusiminen ja muokkaaminen tapahtuu sähköisesti. Palveluun täytyy rekisteröityä verkkopankkitunnuksilla (TUPAS-tunnistautuminen), minkä jälkeen pystyt luomaan itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan. Jatkossa voit kirjautua palveluun näillä tunnuksilla. Hakemuksesi on voimassa kolme kuukautta, joten muista uusia hakemuksesi ennen sen vanhentumista.

HUOM! Lähetämme asuntotarjoukset ainoastaan sähköisesti. Muista siis päivittää voimassa oleva sähköpostiosoite hakemukseesi!

Sähköisesti voit myös:

  • Allekirjoittaa sopimuksesi TUPAS-tunnistautumisen avulla (nettipankkitunnuksilla).
  • Irtisanoa vuokrasopimuksen. Tämä vaatii aina TUPAS-tunnistautumisen. HUOM! Perheasuntoa irtisanoessa tulee molempien vuokralaisten allekirjoittaa irtisanominen sähköisesti.
  • Jättää vikailmoituksen.
  • Täyttää huoneistokortin.