Blogi

Tutustu bloggaajiimme ja hyppää mukaan TOAS-elämään! Saat selville, millaista meillä on asua ja miksi se kannattaa. Täällä voit osallistua keskusteluun ja kertoa meille, miten voimme tehdä asumisestasi mahdollisimman mukavaa ja mutkatonta.

30.10.
Eevi: vinkit syysväsymyksen voittamiseen
Eevi antaa vinkkejä syysväsymyksen voittamiseen. Pidä sama unirytmi koko viikon, ulkoile, liiku ja ole armollinen itsellesi. Välillä voi ottaa omaa aikaa ja olla sängyn pohjalla tekemättä mitään. Energistä syksyä kaikille!    
10.10.
Jaakko: Tavarainferno
Toissanumeron Aviisista (05/2018) tulin hiljattain lukeneeksi artikkelin liittyen länsimaista nykyelämänmenoa leimaavaan tavara-infernoon. “Tavarasta on tullut uusi läski,” tiivisti Leena Pihkala näppärästi. Etenkin muuton yhteydessä tavaran paljas massa tulee näkyväksi, käsinkosketeltavaksi ja -liikuteltavaksi. Äärimmäisen kulutuskeskeisen kapitalismin kulttuurinen vastareaktio onkin näkynyt nuoren, tiedostavan keskiluokan keskuudessa jo jonkin aikaa. Itsekin kuvittelin eläväni yhteiskuntakerrostumani…
1.10.
Eevi: ilmaisia liikuntavinkkejä opiskelijalle
Liikuntaharrastukset ovat yleensä kalliita, mutta Eevi antaa ilmaisia liikuntavinkkejä opiskelijalle Tampereella. Kaikille löytyy laji, jota voi harrastaa ilmaiseksi. Kannattaa kokeilla!
Näytä lisää ›