Asiakaspalvelu
Puh. 0800 95560
(soittajalle maksuton)

Tee hakemus

271 Pirjonsampo

Paraatipaikalle Kalevaan syksyllä 2016 valmistunut Pirjonsampo tarjoaa laadukasta asumista ja hyviä kulkuyhteyksiä oppilaitoksiin ja kaupungin keskustaan.

Perustiedot

Osoite
Rieväkatu 4
Postitoimipaikka
33540 Tampere
Kohteen numero
271
Alue
Kaleva
Vuokra (€/m2)
16,90
Rakennettu
2016
Asunnot
79
Asuntopaikat
102

Lisätiedot

Internet
Kyllä
Kaapelitelevisio
Kyllä
Pesula
Kyllä, sijaitsee 2. kerroksessa.
Sauna
Kyllä, sijaitsee 2. kerroksessa.
Kerhotila
Kyllä, sijaitsee 2. kerroksessa.
Varastotilat
Kyllä, irtaimistovarastot asunnoille A13- A79 ovat 1. kerroksessa väestönsuojassa ja asunnoille A1-A12 ovat talon 2. kerroksessa. Pyörävarasto sijaitsee sisäpihalla erillisessä pihavarastossa, lastenvaunuvarasto 2. kerroksen sisäänkäynnin yhteydessä.
Autopaikka
Ei
Autokatos
Ei
Autotalli
Ei
Parkkihalli
Kyllä, tiedustelut asuntotoimistossa.
Parveke
Ranskalainen parveke, lasitettu parveke tai terassi asunnosta riippuen.
Leikkikenttä
Ei
Grilli
Ei
Lemmikit
Kyllä
Kuntosali
Kyllä, Domus (Pellervonkatu 9)
Hissi
Kyllä
Energian kulutus
Erityistä

Keittiöissä on vakioliesi 50 cm, täyskorkea 60 cm leveä jää-/pakastinkaappi, liesikupu (yhdistetty talon ilmanvaihtojärjestelmään). Kaikissa asunnoissa on 60 cm leveä tilavaraus ja liitännät pyykinpesukoneelle pesuhuoneessa
ja astianpesukoneelle keittiössä. Keittiöissä on tiskikonevarauksen kohdalla pyörillä siirrettävä irrallinen laatikosto. Keittiön kaapistossa on tilavaraus ja sähköpistoke mikroaaltouunille. Pesuhuoneissa on lattialämmitys. Huoneiston varustukseen kuuluvat kiinteinä eteisen kattovalaisin, keittiön työpöytävalaisimet ja pesuhuoneen valaisimet sekä lain vaatimat sähköverkkoon kytketyt palovaroittimet. Asuntoon on asennettu taulukisko yhdelle
seinälle. Asuinhuoneiden kaikissa ikkunoissa on sälekaihtimet. Asunnoissa on ovipuhelin puheyhteydellä. Asuntoparvekkeet ovat lasitettuja. Sisäpihan puoleisissa 2. kerroksen asunnoissa on huoneistokohtainen oma laatoitettu terassipiha. Jätepiste aitauksessa talon sisäpihalla. 2. kerroksessa matalassa osassa sijaitseviin irtaimistovarastoihin on erillinen käynti ulkokautta talonsisäpihalta. Asukkaan tulee itse hankkia irtaimistovarastoonsa lukko. Naapuritalon As Oy Tampereen Kristallin jäteastiat sijaitsevat Pirjonsammon jäteastioiden vieressä erillisessä lukitussa jäteaitauksessa. Talon 1. kerroksessa liiketiloja, joihin on erilliset sisäänkäynnit Rieväkadulta.

Etäisyydet

Tampereen yliopisto
1,8 km
Teknillinen yliopisto
7,2 km
TAMK (Teiskontie)
2 km
Lähin bussipysäkki
500 m
Lähin kauppa
100 m

Muut tiedot

Kohteen huoltoyhtiö
Kartanon Kiinteistöpalvelut Oy, p. 010 424 2950
Kohteen isännöitsijä
isannointi@toas.fi, p. 0800 95560