Asiakaspalvelu
Puh. 0800 95560
(soittajalle maksuton)

Tee hakemus

217 Kissanmaa

TOASin uusin kohde! Ensimmäinen talo valmistui syksyllä 2016 ja toinen valmistui syksyllä 2017. Kohteessa on panostettu myös kimppa-asumiseen, mikä näkyykin suurina neljän hengen kimppa-asuntoina. Näissä asumismukavuutta lisää mm. vakiokalusteena astianpesukone ja jokaisessa soluhuoneessa oleva oma kylpyhuone! Toisessa talossa on solujen lisäksi myös yksiöitä ja perheasuntoja.

Perustiedot

Osoite
Kissanmaankatu 20
Postitoimipaikka
33530 Tampere
Kohteen numero
217
Alue
Kaleva
Vuokra (€/m2)
15,90
Rakennettu
2016 - 2017
Asunnot
194
Asuntopaikat
270

Lisätiedot

Internet
Kyllä
Kaapelitelevisio
Kyllä
Pesula
Kyllä, sijaitsee alimmassa kerroksessa.
Sauna
Kyllä, sijaitsee alimmassa kerroksessa.
Kerhotila
Kyllä, sijaitsee alimmassa kerroksessa.
Varastotilat
Kyllä, ei asuntokohtaisia, sijaitsevat talon 2 pohjakerroksessa. Polkupyörävarastot sijaitsevat erillisessä piharakennuksessa.
Autopaikka
Kyllä, tiedustelut asuntotoimistosta.
Autokatos
Ei
Autotalli
Ei
Parkkihalli
Ei
Parveke
Kyllä, osassa ranskalainen parveke
Leikkikenttä
Ei
Grilli
Ei
Lemmikit
Kyllä, soluasunnoissa ei
Kuntosali
Kyllä, Domus (Pellervonkatu 9)
Hissi
Kyllä
Energian kulutus
Erityistä

Keittiöissä on vakioliesi 50 cm, täyskorkea jää-/pakastinkaappi ja lieden yläpuolella liesikupu (yhdistetty talon ilmanvaihtojärjestelmään). Kaikissa asunnoissa on 60 cm leveä tilavaraus ja liitännät pyykin- ja astianpesukoneelle. Huoneiston varustukseen kuuluvat eteisen kattovalaisin, keittiön työpöytävalaisimet ja pesuhuoneen valaisimet sekä lain vaatimat sähköverkkoon kytketyt palovaroittimet. Asuntoon on asennettu taulukisko yhdelle seinälle. Asuntojen seinät ovat valkoisiksi maalattuja ja yhdessä seinässä on tehosteväri (mocca). Asuinhuoneiden kaikissa ikkunoissa on sälekaihtimet ja asuntoparvekkeet ovat lasitetut.
Keittiössä on tiskikonevarauksen kohdalla pyörillä siirrettävä irrallinen laatikosto. Keittiön kaapistossa on tilavaraus ja sähköliitäntä mikroaaltouunille. Pesuhuoneissa lattialämmitys. Asunnoissa on ovipuhelin puheyhteydellä. Jätepiste talon kaupungin keskustan puoleisessa päädyssä. Talon asukkaiden postiluukut sijaitsevat asuntojen ovissa. Jos tarvitset irtaimistovarastoa, ole yhteydessä asuntotoimistoon. Asukkaiden tulee hankkia irtaimistovarastoon oma lukko. Kohteen soluasunnot vuokrataan ensisijaisesti kimppahakijoille.

Etäisyydet

Tampereen yliopisto
3 km
Teknillinen yliopisto
8 km
TAMK (Teiskontie)
1 km

Muut tiedot

Kohteen huoltoyhtiö
Kartanon Kiinteistöpalvelut Oy, p. 010 424 2950
Kohteen isännöitsijä
isannointi@toas.fi, p. 0800 95560