Asiakaspalvelu
Puh. 0800 95560
(soittajalle maksuton)

Tee hakemus

145 Pinja

Pinja on vanha hotelli ja sen huoneiden varustelu poikkeaa muista TOASin kohteista. Huoneeseen kuuluu oma kylpyhuone ja WC, pieni viileäkaappi (minibar) sekä mikro. Huoneet ovat valmiiksi kalustettuja (hotellihuonekalustus), myös petivaatteet (tyyny ja peitto) kuuluvat varustukseen ja kohde onkin tästä syystä kansainvälisten opiskelijoiden suosiossa. Käytössä on myös yhteinen kerroskeittiö. Ruokakauppa on ihan vieressä ja kaikki Tampereen keskustan palvelut käden ulottuvilla. Pinja on oikea valinta, jos haluaa asua Tampereen keskustan sydämessä.
HUOM! Talon alakerrassa olevasta ravintolasta voi kuulua ääniä joihinkin asuntoihin. Meluhaitta on huomioitu näiden asuntojen vuokrissa. Kohde on tarkoitettu ensisijaisesti kansainvälisille opiskelijoille. Vuokrasopimukset solmitaan määräaikaisina joko 31.12. tai 31.5. asti. Kohde toimii kesähotellina 1.6.-14.8.2018.

Perustiedot

Osoite
Satakunnankatu 10
Postitoimipaikka
33100 TAMPERE
Kohteen numero
145
Alue
Keskusta
Vuokra (€/m2)
15,03
Asunnot
64

Lisätiedot

Internet
Kyllä
Kaapelitelevisio
Kyllä
Pesula
Kyllä, sijaitsee 1. kerroksessa.
Sauna
Kyllä, sijaitsee 1. kerroksessa.
Kerhotila
Ei
Varastotilat
Pyörävarasto sijaitsee autohallissa.
Autopaikka
Ei
Autokatos
Ei
Autotalli
Ei
Parkkihalli
Ei
Parveke
Ei
Leikkikenttä
Ei
Grilli
Ei
Lemmikit
Ei
Kuntosali
Kyllä, Lapinkaari (Lapinkaari 1).
Hissi
Kyllä
Energian kulutus
Remontit
1988
Erityistä

Kerroskeittiössä on vakioliesi uunilla ja jääpakastinkaappi. Huoneissa on Minibar-kaappi (viileäkaappi ) ja mikroaaltouuni. Asunnoissa ei ole astian- tai pyykinpesukonevarauksia. Huoneiden varustukseen kuuluvat kaikki valaisimet ja lain vaatimat palovaroittimet. Kiinteistössä sekä asunnoissa on palohälytysjärjestelmä, joka on yhdistetty suoraan palokuntaan. Asunnot ovat valmiiksi kalustettuja ja kalusteita ei ole lupa viedä pois. Kalustus vaihtelee asunnoittain, mutta peruskalustus (sänky, patja, kirjoituspöytä+tuoli, nojatuoli, minibar-taso ja valaisimet sekä verhot) kuuluu jokaiseen asuntoon. Isoissa asunnoissa on myös muita kalusteita, kuten pöytiä, tuoleja, sohva. Asuntojen varustelutaso vaihtelee ja varusteita ei voi vaihdella/toivoa lisää. Yksiötyyppisissä asunnoissa sängyt ovat leveydeltään 90 cm – 120 cm, perheasunnoissa on parivuode. Myös vuodevaatteet (tyynyt ja peitto) kuuluvat asuntojen varusteisiin. Jätehuone 1. kerroksen autohallissa, johon kulku tapahtuu talon sisältä pääoven vieressä olevasta ovesta tai Aleksanterinkadulta, autohallin vieressä olevasta ovesta. Ei asuntokohtaisia irtaimistovarastoja. Kohteen asunnot vuokrataan pääsääntöisesti kansainvälisille opiskelijoille. Kohde ei sovi liikuntarajoitteisille.

Etäisyydet

Tampereen yliopisto
1 km
Teknillinen yliopisto
9,5 km
TAMK (Teiskontie)
2,5 km
Lähin bussipysäkki
200 m
Lähin kauppa
50 m

Muut tiedot

Kohteen huoltoyhtiö
PTH Kiinteistöpalvelut, p. 020 491 2961 (24 h)
Kohteen isännöitsijä
isannointi@toas.fi, p. 0800 95560