Internet

Netti TOASin asunnoissa

Kaikissa TOASin asunnoissa käytettävissä oleva kiinteä ja nopea laajakaistayhteys, jonka käyttö on asukkaalle maksutonta. Yhteyden nopeus on 100/100 Mbit/s*. Verkko on tarkoitettu opiskelua, asiointia, yhteydenpitoa ja vapaa-ajan käyttöä varten ja se tarjoaa kaupallisiin yhteyksiin verrattavissa olevan laajakaistayhteyden. Nettioperaattorina toimii Telia.

Lähes kaikissa TOASin kohteissa on ethernet-liittymä, jolloin asukas tarvitsee ainoastaan verkkokaapelin yhteyden käyttämiseksi. Muutamissa kohteissa on VDSL2-liittymä, joka edellyttää erillistä verkkolaitetta (modeemia). Nämä kohteet ovat Vanha Domus (raput B–E), Rauhaniemi, Ankkari, Kanjoni, Veikkola 1, Veikkola 2, Lukonlysti, Lukonkruuti, Leenanlinna ja Kaisanpirtit. Modeemi löytyy asunnosta valmiina ja se on jätettävä asuntoon poismuuton yhteydessä. Mikäli ethernet-kohteen asukas haluaa itselleen oman langattoman verkon, hänen tulee hankkia reititin itse. Oman langattoman verkon kytkennässä on noudatettava Telian ohjeita. Allekirjoittamalla vuokrasopimuksensa asukas sitoutuu noudattamaan myös netin käyttöehtoja.

Tutustu TOASin asukkaan ohjeeseen Internetin aktivoimiseksi.

Ongelmatilanteissa, ota yhteyttä Teliaan:

Telia Yhteys kotiin -liittymän käyttöehdot 1.1.2015 alkaen.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä Telian asiakaspalveluun 0200 11611 (mpm/pvm).

Palvelun käyttöönottoon neuvontaa ja opastusta tarjoaa myös Helppi tukipalvelu 0600 101 00 (mpm/pvm) * Yhteysnopeus asuinkohteissa 100/100, lukuunottamatta kohteita Vanha Domus B-E, Rauhaniemi, Ankkari, Kanjoni, Veikkolat, Lukonlysti, Lukonkruuti, Leenanlinna ja Kaisanpirtit.